Šie ir ļoti veiksmīgi kāpostu salāti bez etiķa un cukura. Esmu pārliecināts, ka daudzi no jums nav mēģinājuši šo sastāvdaļu kombināciju. Es biju pārsteigts, cik tas bija garšīgi!
Kādu dienu visa mūsu ģimene devās apciemot manu labāko draugu. Pastaigājoties pa pilsētu, piestājām pusdienās vienā no kafejnīcām. Pamatēdienam pasūtīju kāpostu salātus, kuru recepti steidzos padalīties ar jums. Šie salāti mani iekaroja.
Pārejam pie gatavošanas:
1. Jaunos kāpostus smalki sagriež un pārliek salātu bļodā. Tad pievienoju sāli un maltus melnos piparus.
2. Tālāk ar tīrām rokām sasmalcinu kāpostus, lai tie kļūst maigāki un sulīgāki.
4.Pēc tam salātiem pievieno sasmalcinātu ķiploku.
Lasi vēl: Kā mēs aizmirsām par struteņu priekšrocībām. Augs, kas pasargā mūsu stādījumus no kukaiņu kaitēkļiem.
(Ķiploku nedrīkst būt par daudz, lai ar savu garšu nepārslogotu galvenās sastāvdaļas).
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Neviens tam īstenībā nebija gatavs… Izcilais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš atklāj nezināmus faktus par savu dzīviby Laura Blūma
- Kambalu pāris beidzot atklāj ko viņi ir slēpuši veselus četrus gadus no apkārtējās sabiedrībasby Sandra Ločmele
- Gardie salāti ar vistas akniņām – uzkoda 30 minūtēsby Anete Vītola